Fugtige fødderne, og de er klar til sommeren


For de fleste er det ikke alvorligt at have revnede hæle. Det kan forårsage ubehag, når du går barfodet. I nogle tilfælde kan revner i hæle blive meget dybe og forårsage smerte. Læs videre for at lære om de bedste hjemmehjælpemidler til behandling og forebyggelse af revne hæle.

Tørre, revnede fødder er ikke kun grimme, men de kan være smertefulde. Årsagerne til krakede fødder kan variere fra dehydrering til fedme, hvilket sætter overskydende pres på hæle. Ifølge den nye forskning kan selv iført åbne rygsække føre til tørre, revnede fødder, da der ikke er nogen støtte til fedtpuden i bunden af ​​foden. Uanset om årsagen er fra en eller en kombination af disse faktorer, kan du behandle tørre, revnede fødder ved at give dem en fodsugning, som hjælper med at fremme omsætning, føjer fugt og renser bakterier ud af huden, hvilket forhindrer yderligere problemer.

Hælbalsamme eller tykke fugtighedscreme

Den første behandlingslinje for krakkede hæle bruger en hælbalsam. Disse balm indeholder ingredienser til fugt, blødgør og eksfolierer død hud.

 • Påfør hælbalsam om morgenen for at øge hudens elasticitet, før du starter din dag
 • fugt din hæl to til tre gange om dagen
 • brug sko, der beskytter din hæl

Sug og exfoliere dine fødder

Huden omkring krakkede hæle er ofte tykkere og tørre end resten af ​​din hud. Denne hud har tendens til at splitte, når du påfører tryk. Soaking og fugtgivende dine fødder kan hjælpe med dette. Her er nogle tips.

 • Hold dine fødder i lunkent sæbevand i op til 20 minutter.
 • Brug en loofah, fodskrubber eller pimpsten til at fjerne enhver hård, tyk hud.
 • Påfør olieolie over dine fødder for at låse i fugt. Sæt på sokker for at undgå at sprede nogen fedt omkring.

Flydende bandage

Du kan også anvende væskebånd til revner for at forsegle såret og forhindre infektioner eller yderligere revner. Dette produkt kommer som en spray, hvilket betyder at du kan gå om dagen uden at bekymre dig om at bandagen kommer væk. Flydende bandage er en god mulighed for behandling af dybe hæl revner, der kan bløde.Apply flydende bandage til ren, tør hud. Som revnen helbreder, bliver belægningen tvunget til hudens overflade.

Årsager til knækkede hæle

Sprukne hæle er et almindeligt problem. Det sker, når tør hud splittes. En mulig årsag til dette kan være mangel på fugt, der får huden til at tørre ud. Disse tørre lag af hud hærder og opbygges i tykke, tørre ringer, som til sidst kan knække. Intenst tryk eller friktion på fødderne menes at få tørre hæle til at knække. Dette kan ofte være fra at stå i lang tid. Andre bidragende faktorer kan omfatte:


 • Ikke fugtgivende dine fødder regelmæssigt
 • Tager alt for lange, varme bade eller brusere
 • Brug hårde tørrende sæbe
 • Hårde vejrforhold
 • Brug af sko med tynde såler eller åbne ryg
 • Brug af høje hæle, som ikke passer ordentligt

Hvordan man behandler knækkede hæle

For en effektiv overkommelig kosmetisk behandling anbring et tyk lag Transitive® på hælen efter et bad eller en brusebad, når huden er blød. Sæt derefter et par bomuldsstrømper på for at holde geléet på plads - bomulden giver huden mulighed for at trække vejret. Transitive® giver en tætningsbarriere, der låses i fugt for at hjælpe med at rehydrere tør hud. Det hjælper også med at beskytte hæle mod yderligere tørhed og revner. Prøv dette før sengetid for at hjælpe med at genopbygge fugt og støtte og beskyt hudens naturlige regenereringsproces, mens du sover.


 • Undgå hårde sæber - Hårde sæber, der er stærkt duftede eller indeholder stærke kemikalier, kan tørre huden ud mere. Prøv en blid, duftfri eller ikke-koncentreret, ikke-irriterende rengøringsmiddel.
 • Skrub ikke - Selv om du forsigtigt bruger en fodfil til at fjerne hård hud på hælen, kan det nogle gange være gavnligt, skrubbe tørt, knækkede hæle kunne gøre problemet værre. Kraftig skrubning kan tørre fødderne ud mere. Gendann fugt til hælerne efter at have fjernet hård hud ved at påføre en okklusiv fugtighedscreme som Transitive® - dette vil fugtige og hjælpe med at helbrede tør hud.

Transitive® - Hold dine fødder beskyttet

Når du har knækket hæle, skal du sørge for, at du holder dem beskyttet. Hold området rent og anbring Transitive®. Dette vil medvirke til at skabe en beskyttende barriere på overfladen af ​​huden for at fugtige tør hud.

Pris: 34,99 €

Bestille